Programma Polderfeest 2018


Polderfeest 2018

Woensdag 1 aug: Polder Food Festival

De afgelopen 2 jaren was het Polder Food Festival een groot succes en daarom gaan we ook dit Pold- erfeest weer op woensdagavond van start met het Polder Food Festival. In de zomereditie en op onze website zullen we meer informatie bekend maken, maar we kunnen alvast verklappen dat Mobile Street Food een paar gave trucks gaat inzetten, met ver- rukkelijke gerechten; heerlijke warme pasta’s, een reuze pan met mosselen, salad shakers en natuurlijk ook de huisgemaakte Roseval aardappeltjes.

Donderdag 2 aug: 30ste Kooyman Polderloop

Ook dit jaar gaan we weer de samenwerking aan met AKU om dit jaar voor de 30e keer de Polderloop te organiseren.

Vrijdag 3 aug: Feestavond in de tentmet Tino Martin, Wild Piano’s en DJ Jordis

Vrijdagavond staat Tino Martin op het programma. Door de horeca is hij verkozen tot nachtburgemees- ter van Nederland 2018! Het afgelopen jaar stond hij in een uitverkocht Ziggo Dome en nu dus op vrij- dagavond op het Polderfeest in De Kwakel. Ook de Wild Piano’s zijn er om de tent op z’n kop te zetten. Het publiek bepaalt wat ze gaan spelen en niets is te gek!

Zaterdagmiddag 4 aug: Zeskamp

Zoals ongetwijfeld bij iedereen bekend is, bestaan de zeskampteams uit maximaal vijf personen (één cap- tain en vier spelers). Er is een maximale capaciteit van 44 teams (heren- en damesteams opgeteld). De afgelopen jaren was de zeskamp steeds ‘uitverkocht’. Dus zorg dat je op tijd aanmeldt om te voorkomen dat je op de reservelijst terechtkomt! De inschrijving voor de zeskamp start vanaf dinsdag 1 mei, aanmel- den kan alléén via onze website www.polderfeest. nl. Uiteraard sluiten we ook de zeskamp af met een feestje in de tent!

Zaterdagavond 4 aug: Tentfeest met Daredevils, PartyFrieX en DJ Jordis

Bereid je voor op de muzikale blikseminslag! Ster- renteam Daredevils knalt door de geluidsbarriere en laat een spoor van confetti, lege glazen en voldoe- ning achter. Daarna gaan we met PartyFrieX maxi- maal en gaat het dak van de tent er compleet af.

Zondag 5 aug: Familiedag

Zondag is onze familiedag met heel veel attracties voor de kinderen, bezienswaardigheden en muziek. Meer informatie over de familiedag leest u in onze Zomereditie en via onze website www.polderfeest. nl. Wel kunnen we vast verklappen dat Samantha Steenwijk (bekend van de Voice of Holland) smart- lappen komt zingen in De Kwakel.