Feestelijke opening Rad van Festijn in De Kwakel

Feestelijke opening Rad van Festijn in De Kwakel14089049_1230392760350978_3468009328530530564_n

Na een afwezigheid van achttien jaar is het Rad van Fortuin op maandag 22 augustus jl. teruggekeerd op de Nederlandse televisie. Na uitvoerig panelonderzoek onder de Nederlandse bevolking kwam SBS 6 tot de conclusie dat, de van origine Amerikaanse spelshow, een groot gemis is geweest op de hedendaagse televisie.

Om deze succesvolle terugkeer een goed vervolg te geven zal SBS 6 vanaf oktober ook het ‘Rad van Festijn’ op de buis brengen. Bij deze spelvariant zullen de deelnemers ook draaien aan het reuzenrad, maar kunnen hierbij terechtkomen op één van de tien muziekgenres. ‘Spin it to win it’ is het motto van het nieuwe, kleurrijke spelprogramma.

Om deze nieuwe spelvariant bekend te maken bij het publiek, zal er de komende weken een promotiewagen door het land trekken. De gemeente Uithoorn is er na vele voorbereidende gesprekken met SBS 6 in geslaagd om de primeur in De Kwakel plaats te laten vinden. Op dinsdag 6 september hebben belangstellenden vanaf 09:00 uur de kans om aan het reuzenrad te draaien, het woord te raden en aanspraak te maken op spectaculaire prijzen. Dré Hazes Jr. neemt vol enthousiasme de presentatie voor zijn rekening en zal zijn machinale, hydrolyse Leontien absoluut niet vergeten.

Het bezoeken van dit gezellige spelprogramma is gratis. Je hebt dus geen kaartje nodig, wel adviseren we iedereen om op tijd langs de kermisroute te staan, zodat je verzekerd bent van een goed plekje. Vanaf 09:00 uur ‘s ochtends tot 15:00 uur ’s middags trekt het Rad van Festijn door De Kwakel, dit mag u niet missen!

Routebeschrijving De Kwakel

Vanuit Groningen: Rijd via de A7, A6, A1, A9 en verlaat bij afslag 5 de snelweg ter hoogte van Amstelveen. In Amstelveen rijdt u via Uithoorn (N521) en volgt u aldaar de wegwijsborden ‘Rad van Festijn De Kwakel’.

Vanuit Maastricht: Rijd op de A2 175 kilometer en neem op de snelweg afslag 4 Vinkeveen. Via de N201 en N196 volgt u vervolgens de wegwijsborden ‘Rad van Festijn De Kwakel’.

Vanuit den Haag: Rijd via de A12, A4 en verlaat de snelweg bij afslag 4 Leimuiden. Via de N207 en Kudelstaart volgt u vervolgens de wegwijsborden ‘Rad van Festijn De Kwakel’.