Inschrijven Kermisoptocht


We vragen alle karrenbouwers er op te letten dat de karren voldoen aan de door ons opgestelde regels. Deze regels zijn er niet om jullie dwars te zitten, maar om te zorgen dat zo’n grote optocht in een redelijk tijdsbestek èn veilig voor deelnemers en publiek plaats kan vinden.

Iedere deelnemer aan de kermisoptocht moet minimaal 16 jaar zijn; deelname geschiedt geheel op eigen risico. Aanmelding is op dit moment mogelijk!
Het aantal deelnemers inclusief chauffeur èn de bouw(-afbreek)plaats moeten vermeld worden. Je kunt alléén digitaal aanmelden via onderstaande formulier.  Naar het e-mailadres van de eerste contactpersoon wordt een bevestiging verstuurd. Mocht je deze niet ontvangen check dan je SPAM box. Mocht je helemaal niets ontvangen hebben, neem dan contact met ons op door te mailen naar kermis@polderfeest.nl

Op het formulier hoef je nog geen onderwerp van de kar door te geven. Wanneer het onderwerp van de kar definitief bekend is, vragen wij je om een mail te sturen naar kermis@polderfeest.nl. 

Uiterlijk vrijdag 30 augustus om 12.00u moet het onderwerp bij ons bekend zijn.
Hierna zijn wijzigingen niet meer mogelijk!

 

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Let op!Door wijzigingen in het verzekeringsreglement mogen personenauto’s uitsluitend meedoen met de optocht als de auto een geldige APK heeft en er geen constructiewijziging heeft plaatsgevonden.

Vrachtauto’s en bussen moeten een verklaring van technische deugdelijkheid overleggen. Dat doet u via een erkend garagebedrijf (dat is een garage die APK-keuringen mag doen). De verklaring
van deugdelijkheid voor een vrachtwagen en/of bus mag op het moment dat de verzekering ingaat niet ouder zijn dan 3 maanden.