Trek ‘m erin


3e Editie

Dankzij alle fanatieke deelnemers en de vele enthousiaste toeschouwers was het maandagavond evenement Trek’m Erin vorig jaar weer een groot succes. Op maandag 2 september gaan we dit met jullie hulp proberen te overtreffen!

Ook dit jaar gaan we op het feestterrein bij de tent de strijd laten losbarsten. De vorige twee edities zijn door hetzelfde damesteam: FC Rukkers gewonnen! Gaan zij voor de triple of trekt er dit jaar een ander team aan het langste eind? Met andere woorden: Wie willen zich laten kronen tot sterkste heren en dames team uit De Kwakel en omstreken 2019?

Jullie zijn hierbij allemaal van harte uitgenodigd voor: TREK ’M ERIN 2019!!! Teams dienen zich om 18.30 uur te melden en om 19.00 uur gaan we van start.

Inschrijven

Vanaf nu kunnen teams van vier spelers en een coach zich inschrijven via: Tettentrek@gmail.com

Wees er snel bij, want vorig jaar liep het storm met de aanmeldingen van de teams.Het maximale aantal was al een paarweken voor de kermis bereikt en we moesten teams teleurstellen met een plekjeop de reservelijst. Schrijf je dus op tijd in! Deinschrijfkosten bedragen € 30,- per team. Traditiegetrouw wordt er ook een originaliteitsprijs (teamnaam + kleding) uitgereikt.

De prijsuitreiking is aansluitend in defeesttent, alwaar de festiviteiten tot in de late uurtjes zullen
worden voortgezet.

Tot dan! Veel liefs, Maandagavondcommissie 2.0