Trek ‘m erin


TREK’M ERIN 2018!

Vorig jaar hebben we het fantastische debuut van het nieuwe maandagavond evenement Trek’m Erin mogen meemaken. Naast de fanatieke deelnemers, de opzwepende muziek en de grote waterbak maakten vooral de enthousiaste toeschouwers de avond tot een groot succes.

Op maandag 3 september gaan we dit succes opnieuw proberen te evenaren. Ook dit jaar zal het feestterrein bij de tent het decor zijn waar de krachtmeting gaat plaatsvinden. Onder het genot van lekkere muziek, de nodige versnaperingen, spanning en sensatie gaan verschillende teams weer de strijd met elkaar aan. Wie willen zich laten kronen tot sterkste heren en dames uit De Kwakel 2018? Wie is het hele jaar gebrand op de revanche of gaat als nieuw team een gooi doen naar de titel? Met andere worden: Wie gaat er onder luid gejuich en aanmoedigingen van vrienden, familie en dorpsgenoten zijn tegenstanders domineren en laten afdruipen naar de feesttent?!!

Jullie zijn hierbij van allen hartelijk uitgenodigd voor: TREK’M ERIN 2018!!!

Vanaf het uitkomen van het boekje van het Feestcomité De Kwakel (half juli) kunnen teams van vijf spelers en een coach zich inschrijven via: Tettentrek@gmail.com Deelname is 30 euro per team en levert sowieso een strip consumptiebonnen op. Er wordt ook een originaliteitprijs (teamnaam + kleding) uitgereikt.

De prijsuitreiking is aansluitend in de feesttent waar de festiviteiten voortgezet zullen worden.

Tot dan.

Veel liefs,

Maandagavondcommissie 2.0