Inschrijven Kermisoptocht


We vragen alle karrenbouwers er op te letten dat de karren voldoen aan de door ons opgestelde regels. Deze regels zijn er niet om jullie dwars te zitten, maar om te zorgen dat zo’n grote optocht in een redelijk tijdsbestek èn veilig voor deelnemers en publiek plaats kan vinden.

Iedere deelnemer aan de kermisoptocht moet minimaal 16 jaar zijn; deelname geschiedt geheel op eigen risico. Aanmelding is nog niet mogelijk. Tevens moet het aantal deelnemers inclusief chauffeur èn de bouw(-afbreek)plaats vermeld worden. Je kunt alléén digitaal aanmelden via onderstaande formulier. Na je aanmelding zie je op het scherm een bevestiging. Ook ontvang je op het e-mailadres van de eerste contactpersoon een bevestiging (kijk desgewenst in je SPAM box indien je deze e-mail niet hebt ontvangen).

Ontvang je geen bevestiging? Neem dan contact met ons op of wij jouw inschrijving wel ontvangen hebben!
Je kan mailen naar kermis@polderfeest.nl

 

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Let op!

Door wijzigingen in het verzekeringsreglement mogen personenauto’s uitsluitend meedoen met de optocht als de auto een geldige APK heeft en er geen constructiewijziging heeft plaatsgevonden.

Vrachtauto’s en bussen moeten een verklaring van technische deugdelijkheid overleggen. Dat doet u via een erkend garagebedrijf (dat is een garage die APK-keuringen mag doen). De verklaring
van deugdelijkheid voor een vrachtwagen en/of bus mag op het moment dat de verzekering ingaat niet ouder zijn dan 3 maanden.