Algemene informatie


Locatie
Het 44e Polderfeest vindt plaats op het Evenemententerrein op de Evenementenlaan15 in De Kwakel (1424 CD) en is bereikbaar via de Anjerlaan of vanaf de hoofdingangvan KDO.

Parkeren
Wij verzoeken u om tijdens het Polderfeest uw auto te parkeren op het KDOparkeerterrein aan de Vuurlijn. Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Alcoholbeleid
Volgens de wettelijke voorschriften wordt alcohol alleen verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. Wij controleren hierop, er wordt om legitimatie gevraagd en we gebruiken hiervoor gekleurde polsbandjes.

ONLINE KAARTVERKOOP
Kaartverkoop dit jaar ook online!
Dit jaar zijn de kaarten voor de vrijdag- en zaterdag avond ook online te koop. Een online-kaartje kost € 13,50. Aan de deur betaal je € 15,00 entree.

Ideeënbus
Alle suggesties over het Polderfeest, maar ook over de Kermis en Koningsdag zijn welkom. Gedurende het Polderfeest hangt er in de tent een (groene) ideeënbus. Dus heeft u ons iets te melden, schrijf het op eenbriefje en deponeer het in deze bus. Mogelijk kan het Feestcomité in de toekomst ietsdoen met uw tips of opmerkingen!

Wij hopen dat u door het lezen van deze 13e Zomereditie én uiteraard ons programma, zo enthousiast of nieuwsgierig wordt dat u op één van de dagen een bezoek brengtaan ons 44e Polderfeest. De leden van Feestcomité De Kwakel staan in ieder geval klaar in de startblokken om er samen met u een gezellig feest van te maken!

Voor verdere informatie, online kaartverkoop, inschrijving én voor foto’s van voorgaande jaren, kunt u onze site www.polderfeest.nl bezoeken om nóg meer in de sfeer te komen.