Familiedag: Kinderprogramma


Opening met Donald Duck en Minnie Mouse

Aanvang: 13:00 uur

Dit jaar komen Donald Duck en Minnie Mouse vanuit Disneyland om de familiedag op het Polderfeest te openen. Uiteraard hebben Donald en Minnie na de opening tijd voor een Meet & Greet en staan de fotografen klaar voor de fotoshoot. Ze hebben een camera die de foto’s direct afdrukt, dus je krijgt de foto gelijk mee! Kom op tijd, want Donald en Minnie zijn er tot 14.30 uur.


Kinderbar

Na de opening met Donald Duck en Minnie Mouse gaat de kinderbar open. De kinderbar is de hele zondagmiddag geopend. Hier kunnen de kinderen voor een leuke prijsje hun favoriete snoepjes, chips of drinken kopen en de strippenkaarten zijn hier ook verkrijgbaar.

Knutselhoek en Zandbak

In de tent in de kinderhoek kan er volop geknutseld worden. Dus wil je even een rustmomentje, dan ben je welkom in onze knutselhoek in de feesttent. Voor de allerkleinsten onder ons is er een heerlijke zandbak in de tent. Terwijl de vaders en moeders rustig genieten van een glaasje fris of iets anders, kan het grut heerlijk
in de zandbak vertoeven…. maar: houd zelf uw kinderen in de gaten, want er is geen toezicht in de zandbak!

Attracties 

Het evenemententerrein staat op deze zondagmiddag weer vol met kinderattracties. Uiteraard zal het wereldberoemde goudzoekspel en het eendjes vangen van het Feestcomité weer opgesteld staan, maar ook vele andere attracties, zoals; een zweefmolen, trampolines, een lasergame arena, DancePads, een klimwand, schminken, diverse springkussens en een stormbaan van maar liefst 52 meter! Voor de paardenliefhebbers hebben we ook de pony’s weer klaar staan om een ritje op te maken.

Strippenkaart

Voor toegang tot alle attracties kun je betalen door middel van de bekende strippenkaart. Deze strippenkaarten zijn op zondagmiddag te koop voor 3,- euro bij de kinderbar in de feesttent.