Kindermiddag (vrijdag + zaterdag)


Mad Science

Vrijdagmiddag 2 augustus
Aanvang: 13:30 uur

De maffe professors van Mad Science lanceren deze middag op het Polderfeest een coole show vol met gekke experimentjes. Na show kun je zelf aan de slag met je eigen slijm maken door middel van een chemische reactie. Heb je weleens meteen Vortex kanon geschoten? Deze middag kan dat! Ontdek wat je allemaal voor coole dingen kunt doen met droogijs, of laat je haren recht omhoog gaan door de statische elektriciteit. De vonken zullen er deze middag vanaf vliegen!

De show is voor alle kinderen van de basisschool! Om 13.30 uur starten we met de show en na een korte pauze kan iedereen zelf aan de slag met de professoren die ertot 16.00 uur zijn om te helpen met jullie eigen experimenten. Uiteraard zorgen de slimme professors ervoor dat alles veilig verloopt en iedereen weer ongeschonden naar huis kan.


Kleien en Attracties

Zaterdagmiddag 3 augustus 
Aanvang: 14.00 uur

Kleien
Het kleien op de zaterdagmiddag is in de loop der jaren een ware traditie geworden waar we ook dit jaar niet van af gaan wijken. Alle kinderen van klein tot groot kunnen in de tent komen kleien! Iedereen kan zichweer eens flink uitleven met z’n creativiteit om van de bonken klei iets moois te maken. Heb je wat minder inspiratie dan kun je misschien een ideetje opdoen aan de hand van de voorbeelden. Na afloop moet je natuurlijk niet vergeten je mooie knutselwerk mee naar huis te nemen.

De kleitafel staat in de tent bij de kinderbar en DENK ERAAN: NEEM JE KNUTSELWERK MEE NAAR HUIS!

Attracties
Op zaterdagmiddag staan er een paar leuke attracties voor de kinderen, zoals een zweefmolen en een springkussen. Op deze middag heb je nog geen strippenkaart nodig: alle attracties zijn gratis!!