Zaterdag avond: Maan, Confetti Ravers en DJ Jordiz


Maan
Op haar 18e besloot Maan een tussenjaar tenemen en meldde ze zich aan voor The Voice of Holland. En dat dit tussenjaar een beetje is uitgelopen is inmiddels wel duidelijk;Marco Borsato werd haar coach en ze won The Voice! Sindsdien heeft Maan meerderesingles uitgebracht waaronder “Spijt”,“Ride it” en “Lief zoals je bent” en staat ze op vele festivals en muziekpodia. Maan isveelzijdig en werd door de radiozender 100%NL in 2019 verkozen tot “Beste zangeres van het jaar” De grootste klapper scoorde Maan met de hit “Hij is van mij” met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey, deze hit stond 7 weken op 1! Begin juni zong Maan nog bij Marco Borsato in De Kuip, opzaterdag 3 augustus staat ze in de feesttentop ons eigen Polderfeest!

 

 

CONFETTI RAVERS
Deze twee DJ’s zullen met een lekkere mix van Urban, House, Hardstyle, Fout, Top 40en Hazes en natuurlijk grote hoeveelheden confetti, de chaos op deze zaterdagavondcompleet maken. Dat wordt keihardmeezingen, veel confetti, doorzakken zoverje kan en maximaal stampen. Hou je van eenbeetje bende, dan ben je deze avond op hetPolderfeest op het goede adres!

 

 

 

DJ Jordiz
In de regio is DJ Jordiz zeker geen onbekende.Hij draait op menig feestje in de buurt enweet de tent altijd op z’n kop te zetten. Dezezaterdagavond zal de polderfeesttent weerop z’n grondvesten staan schudden als DJ Jordiz de beat opvoert.