Polder Food Festival


De welbekende foodtrucks zijn niet meerweg te denken uit ons culinaire landschap en street food is een waar fenomeen geworden.Daarom ook dit jaar weer het Polder Food Festival! Het verbroederende van samen eten en de juiste sfeer van een buitenfestival, dat kan natuurlijk alleen in De Kwakel.

MOBILE STREET FOOD zal voor het 4e jaar op rij de culinaire invulling verzorgen en gaan er alles aan doen om het bezoekersaantal vanvorig jaar (meer dan 1000 foodies) te verbre-ken. Dit jaar meer foodtrucks, nieuwe con-cepten en nog meer gezelligheid!

What to eat?!
Naast de vertrouwde 100% Schotse Angus burgers van de Oklahoma smoker, onze houtoven pizza’s, biologische poffertjes, Zeeuwse mosselen en de gezonde saladshakers komt MOBILE STREET FOOD met te gekke nieuwe

zijn geworden, hebben hun weg naar het festival gevonden. Voor de zoetekauw is er onze S’mores Bar. Een sandwich van biscuit, karamelsaus en een warme, zachte marshmallow. Deze Amerikaanse snack is het perfecte toetje om mee af te sluiten!eetideetjes! Nacho’s met cheddar, pulled pork en tomatensalsa.Een heerlijke snack uit de Mexicaanse keuken om samen te delen of gewoon lekker voor jezelf te houden natuurlijk 😉 Ook onze huisgemaakte frietjes, waar wij met ons restaurant ZAAI Kweek & Eet zo bekend om

Mark Fledderman
Net als vorig jaar zal Mark Fledderman weer voor de vrolijke noot zorgen. Dezeregionale held maakt van ieder optreden een groot feest. Zijn jullie klaar voor echte Amsterdamse gezelligheid met heerlijkkwaliteits festivalvoer?