Vrijdagavond: Daredevils, Crazy Little Things & DJ JordizDaredevils
Vorig jaar knalden de Daredevils met hun muzikale blikseminslag op zaterdagavond door de geluidsbarrière op het Polderfeest. Reden genoeg voor het Feestcomité om deze band nog een keer uit te nodigen. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag waarbij actuele hits en knallende classics met elkaar worden versmolten. Zet je schrap en zoek dekking; er is een muzikale tornado in aantocht die een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter zal laten.

 

 

 

 

Crazy Little Things
Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!!
Zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken startten de Queen Tribute Band; Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n 30 jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis doordeze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel beste rockband aller tijden.

Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen wordt niet vergeten.
De zeven leden van de band zijn diehard Queen-fan en dat is ook te horen. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow.

 

DJ Jordiz
Ook DJ Jordiz gaat deze avond achterzijn draaitafel en zal het feestje in de tent compleet maken.