Programma Feesttent


Programma feesttent

Op zaterdag 1 september luiden we het feestweekend in met de loting van de kermis optocht.

Vanaf 19.30u start de loting in de tent.

Hoe doen we dit: 2 personen per kar kunnen gratis naar binnen. Opgeven via de mail bij het Feest comité .

Entree op zaterdagavond is € 10,- pp (let op! onder 18 jaar niet drinken, want er is weer alle dagen controle aan de tent).

Deze avond openen we de gezelligste Kroeg van de kermis: de Bolle Jan show zou deze avond begeleiden. En meer…. Volg Facebook.

De zondag heeft dit jaar weer een vol program. Na de prijsuitreiking van de kinderoptocht zal dit buiten opgevolgd worden door de verrassing act: wie o wie staat er achter het hek. Van 19:00 tot 20:00u hebben we weer de kermisborrel in de tent. Om alvast een beetje in de stemming te komen voor de maandagavond zal de avond worden afgesloten door Plork en de aannemers.

Op maandag worden de spieren weer getest met trek’m erin .Geef je op bij het maandagavond comité. Hierna gaan we verder in de tent met ons thema Kwakels boerenfeest , maar zullen we ook het jubileum vieren van Dik en gezellig. 10 jaar geleden ontstaan tijdens de Kwakelse Kermis, dus dat moet natuurlijk op de plek van oorsprong gevierd worden met de speciale jubileum show van Dik en gezellig. Met o.a. vriend Barry badpak.

Op de dinsdag zullen we met zijn allen het kermisweekend weer afsluiten. Met de optocht en de prijsuitreiking.

Wij hebben er nu al weer zin in en kunnen niet wachten. Tot dan !!!

Voor het volle programma hou facebook in de gaten .

Ashley en Marielle

Penelope Events & Catering