Programma Polderfeest 2019


Polderfeest 2019

Woensdag 31 jul: Polder Food Festival

De afgelopen 3 jaren was het Polder Food Festival een groot succes en daarom gaan we ook dit Polderfeest weer op woensdagavond van start met het Polder Food Festival. In de zomereditie en op onze website zullen we meer informatie bekend maken, maar we kunnen alvast verklappen dat Mobile Street Food een paar gave trucks gaat inzetten, met verrukkelijke gerechten; heerlijke warme pasta’s, een reuze pan met mosselen, salad shakers en natuurlijk ook de huisgemaakte Roseval aardappeltjes.

Donderdag 1 aug: 31ste Kooyman Polderloop

Ook dit jaar gaan we weer de samenwerking aan met AKU om dit jaar voor de 31e keer de Polderloop te organiseren.

Vrijdag 2 aug: Feestavond in de tent met ……….

 

Zaterdagmiddag 3 aug: Zeskamp

Zoals ongetwijfeld bij iedereen bekend is, bestaan de zeskampteams uit maximaal vijf personen (één cap- tain en vier spelers). Er is een maximale capaciteit van 44 teams (heren- en damesteams opgeteld). De afgelopen jaren was de zeskamp steeds ‘uitverkocht’. Dus zorg dat je op tijd aanmeldt om te voorkomen dat je op de reservelijst terechtkomt! De inschrijving voor de zeskamp start vanaf dinsdag 1 mei, aanmelden kan alléén via onze website www.polderfeest. nl. Uiteraard sluiten we ook de zeskamp af met een feestje in de tent!

Zaterdagavond 3 aug: Tentfeest met ……

Bereid je voor op de muzikale blikseminslag!

Zondag 4 aug: Familiedag

Zondag is onze familiedag met heel veel attracties voor de kinderen, bezienswaardigheden en muziek. Meer informatie over de familiedag leest u in onze Zomereditie en via onze website www.polderfeest. nl.