Programma Polderfeest 2019


Woensdag 31 jul: Polder Food Festival
Het Polder Food Festival was de afgelopen 3 jaren een groot succes en ook in 2019 zullen we het Polderfeest weer openen met heerlijke gerechten en lekkernijen van Mobile Street Food. Er zullen weer gave trucks ingezet worden om de gerechten te bereiden en er weer een sfeervol Polder Food Festival van te maken. In de zomereditie en via social media zullen wij meer informatie bekend maken over de invulling van het festival en de lekkernijen.

Donderdag 1 aug: 31ste Kooyman Polderloop
In samenwerking met AKU wordt dit jaar alweer de 31e Polderloop georganiseerd.

Vrijdag 2 aug: Feestavond in de tent met Dare Devils en Crazy Little Things
Vorig jaar knalden de Dare Devils met hun muzikale blikseminslag op zaterdag door de geluidsbarriere. Reden genoeg voor het Feestcomité om deze band dit jaar nog een keer uit te nodigen voor de vrijdagavond. Tevens een Queen Tribute door Crazy Little Things. Deze band neemt je mee met een reis door de tijd waarin Queen zich in 30 jaar tijd ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.

Zaterdagmiddag 3 aug: Zeskamp
Zoals ongetwijfeld bij iedereen bekend is, bestaan de zeskampteams uit maximaal vijf personen (één captain en vier spelers). Er is een maximale capaciteit van 52 teams (heren- en damesteams opgeteld). De afgelopen jaren was de zeskamp steeds ‘uitverkocht’. Dus zorg dat je op tijd aanmeldt om te voorkomen dat je op de reservelijst terechtkomt! De inschrijving voor de zeskamp start vanaf 1 mei, aanmelden kan alléén via onze website www.polderfeest.nl. Uiteraard sluiten we de zeskamp af met een feestje in de tent!

Zaterdagavond 3 aug: Tentfeest met Maan en de Confetti Ravers
Dit voorjaar staat Maan met haar “Waar ga je heen” clubtour op diverse poppodia, maar de 1e zaterdag van augustus staat ze in de tent op het Polderfeest in De Kwakel! Ook de Confetti Ravers komen naar De Kwakel. Dat wordt keihard meezingen, veel confetti, doorzakken zover je kan en maximaal stampen!

Zondag 4 aug: Familiedag
Zondag is traditioneel onze familiedag met heel veel attracties voor de kinderen, bezienswaardigheden en muziek. Meer informatie over de familiedag leest u in onze Zomereditie en via onze website www.polderfeest. nl. We sluiten het Polderfeest af met Django Wagner, die met zijn feestnummers de tent voor de laatste keer op zijn kop zal zetten.