Koningsdag Quiz

Koningsdag Quiz


Evenementgegevens


< terug naar Programma Koningsdag

Om 15.00 uur start de eerste enige echte Kwakelse Koningsdag Pubquiz!

Om mee te spelen heb je het volgende nodig:

  • Een computerscherm / laptop / tablet om de Quiz en de vragen “live” te kijken
  • Per deelnemer een mobieltje, laptop of tablet om de vragen te kunnen beantwoorden.

Hier vind je de “live”uitzending van onze Quiz brengt. Zorg dat je voor 15.00 uur ingelogd bent, want om 15.00 uur gaan we van start en gemiste vragen kunnen niet worden ingehaald!

Tijdens de Quiz wordt de stand continue bijgewerkt en de koplopers zullen met naam in beeld te zien zijn. Wij zouden het leuk vinden als iedereen  met zijn of haar echte naam speelt, dan weet iedereen wie de concurrenten zijn en kunnen we na afloop ook de prijswinnaars makkelijker vinden.

Het antwoorden doe je dus op je mobieltje etc. Je krijgt alleen de antwoorden in beeld. De vragen bekijken doe je dus op een ander scherm dan op je mobieltje.

  • De “live”uitzending op het scherm vindt je door een link op onze website.
  • Om de vragen te kunnen beantwoorden ga je op je mobiel (of ander apparaat) naar www.kahoot.it daar tik je pincode in die op onze website / “live”uitzending staat, na het invullen van je naam kun je meespelen.

Voor de fanatieke spelers:  Hoe sneller je antwoord, hoe meer punten je krijgt bij een goed antwoord!

We hopen dat jullie allemaal meespelen voor de titel van “Enige echte Kwakelse Koningsdag Pubquiz Winnaar”. Waarschijnlijk een unieke titel, die eenmalig te winnen is!

Rick FM houdt u deze dag op de hoogte van wat er op deze dag in De Kwakel gebeurt. Luister mee via www.rickfm.nl of via de radio.

Tot ziens bij de Pubquiz!