Vrijmarkt

Vrijmarkt


Evenementgegevens


< terug naar Programma Koningsdag

De inschrijving voor de vrijmarkt start op vrijdag 22 april, dus al vòòr het verschijnen van deze Oranje-editie. Het aanmelden voor de vrijmarkt kan vanaf 22 tot en met 26 april bij Joke Meijer, Rozenlaan 84 in De Kwakel, tussen 17.00 en 19.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro (dit krijg je na afloop van de vrijmarkt terug als je je kraampje netjes hebt opgeruimd).

De vrijmarkt begint om 13.00 uur en sluit rond 15.00 uur.  Voordat er gestart kan worden met het uitstallen van je spulletjes moet je je éérst aanmelden bij één van de marktmeesters (Theo of Joke). Zij zullen je vertellen op welke plaats je mag gaan staan. Als je na afloop je spulletjes hebt opgeruimd krijg je het inleggeld van 5 euro terug.

Om de vrijmarkt goed te kunnen organiseren, is vooraf aanmelden verplicht. Aan de hand van het aantal aanmeldingen maken we voor ieder kind op het dorp een plekje vrij. Wanneer er kinderen komen die niet aangemeld zijn, kunnen wij helaas geen plek op de vrijmarkt aanbieden.

Wij willen er nadrukkelijk op wijzen dat de vrijmarkt alleen voor kinderen is. Commerciële verkoop door volwassenen is niet toegestaan!