Whatsapp Spel

Whatsapp Spel


Evenementgegevens


< terug naar Programma Koningsdag

 Doe je mee met het Koningsdag Whatsapp spel??

Rond 14.00 uur is er een whatsapp speurtocht. Je kunt met een groepje van 3-5 kinderen meedoen met de whatsapp speurtocht. Het enige wat je nodig hebt is een mobieltje met 3G/4G internet verbinding en natuurlijk whatsapp. Onderweg krijg je de opdrachten door via whatsapp.

Het whatsapp spel kan door alle leeftijden worden gespeeld, voorwaarde is natuurlijk wel dat je kunt whatsappen, of dat er iemand bij is die dat kan doen. Het whatsapp spel wordt gespeeld in een verkeersluwe wijk dichtbij het dorpshuis, maar niet in een afgezet gebied en er zijn ook sloten in de buurt.

Kinderen moeten zelf goed opletten met verkeer en als u twijfelt, dan graag een ouder mee als begeleiding.

De 3 teams die de opdrachten het beste of origneelste uitvoeren worden beloond met een prijs! Een leuke Koningsdag outfit levert zeker bonuspunten op!

Graag van tevoren aanmelden via het inschrijfformulier. Belangrijk: Geef via het inschrijfformulier je naam, 06-nummer waarmee je gaat whatsappen en je teamnaam door, dan krijg je van ons een wahtsappje retour met de tijd waarop jouw team kan starten ( tussen 13.30 en 14.00 uur) We hopen dat jullie allemaal meedoen. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!