Zeskamp

Zeskamp


Evenementgegevens


< terug naar Programma Polderfeest

Jaaa, we gaan weer lekker Zeskampen! Jullie hebben allemaal twee jaar de tijd gehad om je optimaal voor te bereiden op wie het verste kan buikglijden, het snelst over hooibalen kan springen, wie zonder glibberen de zeephelling op kan klimmen en wie heel behendig is met een rode draad dus we verwachten topprestaties dit jaar!

Het maximaal aantal teams is uitgebreid naar 56, maar net zoals andere jaren vol=vol. Dus schrijf je snel in!  Het link naar het inschrijfformulier vind je onderaan de pagina.

Teamindeling
De teams worden ingedeeld in 3 categorieën: heren, dames en jongeren. Om in te schrijven bij de volwassen teams moet je minimaal 16 jaar zijn. Bij de jeugdteams moeten deelnemers minimaal 12 jaar zijn. Gemengde teams bij de volwassenen worden gerekend als een ‘herenteam’.

Aanmelden en betalen
Aanmelden voor deelname aan de Zeskamp kan alléén digitaal via het inschrijfformulier. Let op: De kosten voor de Zeskamp is 20 euro per team, jeugdteams doen gratis mee. Deelname is pas definitief als we de betaling ontvangen hebben. Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met hierin ook ons rekeningnummer vermeld.
Elk team bestaat uit 5 personen: vier spelers en een coach. De teams  mogen dit jaar echt niet groter zijn dan 5 personen! Schrijf dus met twee teams in als je een grote groep hebt!

Wees op tijd! Voor een goed verloop is het belangrijk dat alle teams op tijd aanwezig zijn zodat we om 14.00 uur kunnen starten. Leiders van de Zeskampteams dienen zich vanaf 12.30 uur bij de jurywagen te melden!
Vóór aanvang van de Zeskamp worden aan de deelnemers de spelregels uitgelegd. Alle spellen worden op tijd beoordeeld; een snellere tijd zorgt voor een hogere score!
Elk team mag bij één spel de joker inzetten. De punten van het spel waarbij de joker is ingezet tellen dan dubbel. Het tactisch inzetten van de joker kan een verrassende wending opleveren voor de eindscore.

Orginaliteitsprijs
Uiteraard is er ook weer een originaliteitsprijs voor het team met de meest creatieve, verrassende of mooiste outfit. Gebruik je creativiteit om met de meest spectaculaire of opzienbarende outfit voor de dag te komen. De origineelste creatie wordt beloond met een beker!

Aanvang: 14.00 uur (eerste spelronde)
Deelnemers aanwezig tussen 12.30-13.30 uur!

Aanmelden kan alleen digitaal via het inschrijfformulier

Inschrijfgeld € 20,00 per team, jeugdteams doen gratis mee.

Mascotteprijs
De mascotteprijs is voor het team dat de mooiste of origineelste mascotte heeft gemaakt. De jury vraagt om jullie mascotte ter beoordeling, gelijktijdig met de inschrijving om 12.30 uur mee te nemen naar de jurywagen. De winnaars van zowel de originaliteitprijs als de mascotteprijs worden bekend gemaakt gelijktijdig met de prijsuitreiking.

Theorieronde
In deze theorieronde moeten de deelnemende teams een aantal vragen beantwoorden uit diverse categorieën. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van: nieuws, sport, muziek, maar zeker ook vragen die met De Kwakel te maken hebben.
De laptops en andere hulpmiddelen hoeven niet mee, want de vragen zijn niet op internet te vinden! Ook de punten uit de theorieronde worden meegerekend in de einduitslag. Bij de aanmelding ontvangt het team de vragenlijst.

Buikglij-kampioenschap
16e Kwakelse buikglij-kampioenschappen:
Tijdens de Zeskamp wordt wederom het Kwakelse buikglijkampioenschap gehouden. De dame én heer die het verst glijden, worden deze middag uitgeroepen tot Kwakelse buikglij-kampioen 2022.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Kwakels Feestje na afloop van de Zeskamp.