Julianatoren 14 mei 2019

Julianatoren 14 mei 2019

Om het jaar heeft het Feestcomité de traditie om de kleuters van Basisschool De Zon mee te nemen op schoolreisje. Afgelopen 14 mei was het weer zover! Om 8:45 uur vertrokken de bussen richting Apeldoorn om een heerlijke dag te vertoeven in pretpark Julianatoren.

Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en was het een droge dag met een zonnetje en een wolkje. Ondanks dat het bij de ingang van het park redelijk druk was, viel het met de drukte reuze mee toen weeenmaal binnen waren. De kinderen konden dan ook volop in hun favoriete attracties! Hetreuzenrad, het spookhuis, de achtbaan, de helikopters, de brandweer en dino’s, er wasvoor iedereen genoeg te beleven!

Samen met de juffen, de ouders en begeleiders van het Feestcomité verliep dedag soepel. De kinderen genoten met volleteugen. Tussen de middag werden er lekker broodjes gegeten in het zonnetje op het terras.

De dag werd afgesloten met een lekker ijsje en om 15:00 uur vertrokken we met 90uitgeputte kinderen terug naar De Kwakel.In de bus terug gingen een aantal kindjes dan ook heerlijk een klein dutje doen, om vervolgens weer veilig terug te keren in De Kwakel.

Namens het Feestcomité kunnen we zeggen dat we ontzettend hebben genoten van de lieve en enthousiaste kleuters. Wij kijken terug op een hele fijne dag!