Polderfeest / Kermis 2020

Polderfeest / Kermis 2020

Beste dorpsgenoten,

Afgelopen maandagavond heeft het Feestcomité op gepaste afstand bij elkaar gezeten om de mogelijkheden rondom Polderfeest en de Kwakelse Kermis te bespreken.

Omdat mogelijkheden rondom evenementen voor 1 september nog erg beperkt zijn, wordt het voor het Feestcomité onmogelijk om Polderfeest dit jaar door te laten gaan.

Een jaar lang zonder Kwakels Feest is voor ons ondenkbaar… Gelukkig ziet het er naar uit dat er vanaf 1 september iets meer versoepelingen komen. Wij zijn dan ook druk bezig met het uitwerken van een alternatief programma voor 4 tot en met 8 september. Daarbij zullen we rekening moeten houden met de dan geldende richtlijnen. Deze beperkingen hebben ons doen besluiten dat de grote optocht dit jaar nog niet door kan gaan. We beseffen dat dit voor velen een grote teleurstelling is. Met het alternatieve programma hopen wij er toch een paar mooie dagen van te maken. Wij zijn afhankelijk van de dan geldende richtlijnen van het RIVM, dit alles is dus onder voorbehoud. Houden jullie onze Facebook- / Instagram en Website in de gaten? Nadere info volgt!

Feestcomité De Kwakel