Hap, Snap & Stap

Hap, Snap & Stap

In de middag gaan we happen, snappen en stappen. In en rond De Kwakel hebben we een wandel-/puzzeltocht uitgezet van ongeveer 11 km. Tijdens deze wandeling wordt er gepuzzeld maar kom je ook lekkere hapjes tegen.

De deelname is gratis, maar de hapjes (en evt drankjes) onderweg moeten worden afgerekend.

De hapjes en drankjes mogen alleen worden afgehaald en niet ter plekke worden genuttigd. Dus bij een horecagelegenheid koop je een hapje of een drankje en loop je daarna direct door. Onderweg kom je 7 of 8 gelegenheden tegen waar je een lekker hapje kunt nuttigen.

Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven.

Loop je met een groepje, dan bestaat deze uit maximaal 4 volwassenen en/of jongeren boven de 12 jaar. Kinderen onder de 12 jaar kunnen gewoon met uw groepje meelopen. Uiteraard houd je ook bij deze tocht 1.5 meter afstand van elkaar.