Kermis gaat helaas niet door !

Kermis gaat helaas niet door !

Beste Kwakelaars,

Via dit bericht willen wij jullie op de hoogte stellen over het besluit dat wij hebben genomen over de Kermis. Met pijn in het hart hebben wij als Feestcomité besloten dat wij de Kermisoptochten (kinderopdracht en grote optocht) en het programma in de feesttent niet laten doorgaan.

Jullie zullen begrijpen dat dit samenhangt met de huidige corona-situatie en alle onzekerheden die er helaas nog zijn. Wij vinden dat we dit besluit nu al moeten nemen om voor iedereen in ieder geval duidelijkheid te geven, en wij niet pas kort voor de Kermis de knoop kunnen doorhakken.

Wij hebben de exploitant van de Kermisattracties laten weten dat hij de Kermis zelf kan laten doorgaan, uiteraard zonder aanwezigheid van de feesttent / horeca en het toepassen van de corona-regels die er dan zijn. Zodra daarover meer duidelijkheid is, melden wij dat aan jullie.

Helaas dus ook in 2021 geen Kwakelse Kermis zoals we voor corona gewend waren. We hopen dat we in 2022 wel onze evenementen – Koningsdag, Polderfeest en de Kermis – op een normale manier kunnen organiseren. Wij kijken er naar uit!

Feestcomité De Kwakel