Meld je aan voor de Kooyman Polderloop

Meld je aan voor de Kooyman Polderloop

Donderdag 4 augustus gaat het weer gebeuren, de Kooyman Polderloop, hét loopevenement in de zomer in deze regio. Door het coronavirus kon het Polderfeest en daaraan gekoppeld de Kooyman Polderloop niet doorgaan, hoewel de loop in aangepaste vorm wel heeft plaatsgevonden. Maar dit jaar gaan het Polderfeest en dus ook de Polderloop weer als vanouds georganiseerd worden van woensdag 3 t/m zondag 7 augustus.

De organisatie van de loop die dit jaar voor de 34e keer wordt gehouden is in gezamenlijke handen van de Atletiek Klub Uithoorn (AKU) en het Feestcomité de Kwakel. 

Schrijf je nu al in

Alle deelnemers lopen met een startnummer met een chip daarin verwerkt. Dat betekent dat de tijd van iedereen direkt wordt geregistreerd

De organisatie vraagt de deelnemers, zowel voor de G-run, de kidsrun en de langere afstanden, om zich zoveel mogelijk van te voren in te schrijven via www.inschrijven.nl. Dat kan tot en met 1 augustus.

Nainschrijving is op de dag van de loop wel mogelijk.

Inschrijfgeld

1 km:               €1,-     bij nainschrijving €2,- 
1,6 km G-run: €2,50  bij nainschrijving €3,- 
4 km:               €5,-     bij nainschrijving €6,- 
10 km:             €6,-     bij nainschrijving €7,- 

Teambattle

Naast de individuele deelname aan de Kooyman Polderloop is er de mogelijkheid om als lid van een team bij de afstand van 10 km deel te nemen  aan de zgn. ‘Teambattle’. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. De tijden van de 4 eerstaankomenden van een team worden opgeteld. Voor de 3 snelste teams ligt er een mooie prijs in de vorm van een barbecuepakket van de plaatselijke slager klaar en de poedelprijs voor het laatste team is een schaal met lekkere hapjes.

Als lid van een team meld je je individueel aan via www.inschrijven.nl, het team meldt zich aan bij de organisatie via kooymanpolderloop@gmail.com. Aan deelname als team zijn geen extra kosten verbonden.

Wie kunnen meedoen aan de Teambattle: een groep vrienden/vriendinnen/buren, een sportteam van een vereniging, een bedrijfsteam, ouders en leerkrachten van een school, etc.

Je kunt je nu al aanmelden.

Wie neemt de handschoen op?

Programma

18.30u.: 1,2 km Specials G-run
19.00u.: 1 km kidsrun
19.15u.: 4 km
20.00u.: 10 km

Na afloop zal de  muziek in de tent weer voor veel sfeer zorgen.

Prijzen en herinnering

Voor de deelnemers aan de G-run ligt een speciale medaille en een ijsje klaar.

Bij de kidsrun zijn er 2 categorieen, een voor de kinderen tot en met 8 jaar en een voor de groep van 9 t/m 12 jaar. Door de eerste 3 aankomende jongens en meisjes in beide categorieen kunnen er bekers verdiend worden. Alle kinderen krijgen aan de finish een mooie medaille en een ijsje.

Voor de eerste 3 aankomende dames en heren bij de 4 km liggen er mooie bekers aan de finish en voor alle deelnemers een leuke herinnering.

Voor de eerste 10 aankomenden bij de dames en de heren op  de 10 km zijn er waardebonnen beschikbaar die bij de sportzaak kunnen worden besteed en voor alle deelnemers een leuke herinnering

Voor elke 100e deelnemer bij de 4 en 10 kilometer is een heerlijke taart beschikbaar en ook de 1e Kwakelse vrouw en man op de 10 kilometer kan een taart ophalen

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Jos Lakerveld (AKU), 06 57036868, jostineke8@gmail.com.