Kaartverkoop Polderfeest 2022 is gestart!

Kaartverkoop Polderfeest 2022 is gestart!

We zijn de dagen aan het aftellen: vanaf 3 augustus is het weer Polderfeest in De Kwakel! En je kunt vanaf nu al je kaarten bestellen voor Daredevils op vrijdagavond 5 augustus en Rave van Fortuin en Vieze Jack op zaterdagavond 6 augustus. De kaarten kosten € 17,50 per avond. De minimumleeftijd voor beide avonden is 14 jaar en het feest begint beide avonden om 21:00 uur.

Bestel hier kaarten

Vrijdag 5 augustus: Daredevils

De ultieme durfallen van Daredevils komen terug naar De Kwakel! De laatste twee jaar Polderfeest wisten de mannen van Daredevils de hele tent op vrijdagavond aan het zingen en swingen te krijgen. Natuurlijk mochten ze daarom ook dit jaar niet ontbreken tijdens Polderfeest.

Daredevils op Polderfeest
Zaterdag 6 augustus: Rave van Fortuin & Vieze Jack

Rave van Fortuin staat voor onversneden feest, muzikale afwisseling en pure energie. Stilstaan bij deze gasten is niet alleen verboden, het is ook nog eens onmogelijk! De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan.

Zijn tanden zal hij niet gepoetst hebben, zijn haar zal wat stinken en of hij een schone onderbroek aan heeft getrokken, daar zijn we ook niet zeker van… Pas op De Kwakel, want Vieze Jack is in aantocht! Ben jij erbij?

Bestel hier kaarten

Rave van Fortuin
Vieze Jack