Ook sponsor worden?

Ook sponsor worden?

Feestcomité De Kwakel maakt elk jaar twee prachtige evenementenbrochures. De “Oranje Editie” met het programma van Koningsdag en de “Zomer Editie” met het programma van Polderfeest en de Kwakelse Kermis.

Ook in 2020 willen wij alle Kwakelaars weer dmv een full-colour bewaarexemplaar op de hoogte brengen van het programma van de verschillende Kwakelse feesten. U begrijpt dat dit alleen mogelijk is met de steun van de adverteerders.

De “Zomereditie” wordt medio juli huis-aan-huis bezorgd in De Kwakel en Vrouwenakker en bij een geselecteerd aantal adressen van “oud” Kwakelaars in Uithoorn. Bovendien zal bij de winkeliers in De Kwakel een meeneemvoorraad komen te liggen.

Rond 20 april 2020 zal het programmaboekje voor Koningsdag worden verspreid. Het betreft hier net als vorig jaar een boekje met daarin de naamsvermelding van alle adverteerders van de “Zomereditie”. Hiervoor worden vanzelfsprekend geen extra kosten in rekening gebracht.

Daarnaast wordt uw bedrijf vermeld op onze sponsorpagina op de website. U vindt onze sponsors door op deze link te klikken.

Inmiddels zijn wij alweer gestart met het samenstellen van de programma’s voor Koningsdag, het Polderfeest en de Kermis. Heeft u interesse om te adverteren in onze evenementenbrochure van 2021? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u door kunnen nemen.