Beste Kwakelaars,

We mogen weer!: kort samengevat is dit de conclusie na twee jaar zonder Kwakelse feesten. Voor 2020 en 2021 was het credo: “We gaan kijken wat er allemaal mogelijk is binnen de beperkingen van dat moment”.
 
Het is gebleven bij twee aangepaste Koningsdagen. Voor het Polderfeest en de Kermis zijn in beide jaren alternatieve mogelijkheden gezocht, maar zoals bekend mocht dat helaas geen baat hebben. We zijn van plan om dit jaar eens flink uit te pakken. Uiteraard me Koningsdag als aftrap.
We gaan gewoon weer verder waar we in 2019 mee zijn geëindigd.
Een bijzondere dag voor jong en oud in een bijzonder dorp! Het programma voor Koningsdag vindt u via deze link. Polderfeest en de Kermis zullen volgen zoals we gewend zijn.
Het is mooi om te zien dat alle partijen die een steentje bijdragen aan de viering van Koningsdag, nog net zo enthousiast zijn als een paar jaar geleden. Ik denk dat iedereen weer toe is aan een leuk Kwakels evenement en hoop daarom jullie allemaal terug te zien op 27 april.
 
Je kunt je al inschrijven voor de Konings Zeskamp, het Pannavoetbal en het Whatsapp-Spel. Klik hier voor de inschrijfformulieren.
 
Veel plezier!

Albert Blommestijn
Voorzitter Oranje comité De Kwakel

De algemene informatie vindt u hier.