Beste Kwakelaars,

Misschien had je er niet meer op gerekend, maar gelukkig bleek het toch mogelijk om voor Koningsdag wat leuks te organiseren. Achter de schermen is er veel werk verzet om te kijken wat er zoal mogelijk is. 

Lang verhaal kort: Er is een programma samengesteld dat voor iedereen veilig is en waarvoor toestemming is verleend door de lokale overheid. Lang niet alles kan zoals we gewend zijn maar er is weer meer mogelijk dan vorig jaar op Koningsdag.

Zo gaan we ’s morgens weer de vlag hijsen, rijden we rond met taarten en gaan we net zoals in 2020 weer balkonbingo spelen. 
Gelukkig kunnen we voor de kinderen vanaf groep 3 t/m 14 jaar weer een zeskamp houden bij K.D.O. Jammer voor hun ouders dat ze niet kunnen aanmoedigen, maar het is helaas niet anders. 
Verder is er ’s middags voor jong en oud een “Hap en Snap” wandeltocht. Een leuke wandeltocht door De Kwakel met een aantal tussenstops waar een hapje en een drankje mogelijk is. Details vind je verder op deze flyer. 

Voor de rest hopen we er maar het best van voor later deze zomer. We staan er positief in: Als er maar enigszins ruimte geboden wordt, gaan wij ons best doen voor een Polderfeest en Kermis.
Eerst ligt de focus nog op Koningsdag.

Tot ziens,
Albert Blommestijn
Voorzitter Oranje/Feestcomité De Kwakel