Het programma voor de kermis is onder voorbehoud. Alle evenementen tot 1 september zijn afgelast, en omdat onze kermis gepland staat in september is er een kans dat de kermis door zou kunnen gaan.

Als de kermis doorgaat willen wij natuurlijk dat dit ook verantwoord is, we zullen dan ook de richtlijnen en adviezen van de overheid en RIVM de komende weken en maanden nauwgezet volgen. We hopen begin juli meer duidelijkheid te hebben en zullen dan na overleg met Ashley van Penelope Events een beslissing over de kermis. We hopen jullie dan ook begin juli te kunnen berichten of de kermis en natuurlijk ook de optochten door kunnen gaan.

Houdt onze website, Instagram of Facebook in de gaten. Als we een beslissing hebben genomen zullen wij dat via deze kanalen communiceren.

Het belangrijkste is dat we met z’n allen goed door deze Corona-crisis heen komen!

Het Feestcomité De Kwakel


Kermis 2020

De jaarlijkse Kwakelse Kermis begint op vrijdag 4 september met de loting voor de kermisoptocht van dinsdag 8 september. In de feesttent worden de nummers voor de kermiskarren geloot.

Op zondag 6 september vertrekt om 12.30 uur de kinderoptocht vanaf het Dorpshuis. Onder begeleiding van Tavenu trekt de optocht door het dorp om te eindigen in de feesttent waar de prijzen worden uitgereikt.

Maandag is het euromiddag op de kermis. De avond begint met trek ‘m erin.

De grote klapper is natuurlijk de kermisoptocht op dinsdag 8 september. Al maanden wordt er op diverse erven in het dorp van De Kwakel gebouwd aan de meest creatieve en soms bizarre kermiskarren. De optocht start om 9.15 uur op de Ringdijk en wordt rond 15.00 uur weer ontbonden. Om ca. 17.00 uur is de prijsuitreiking in de feesttent. In deze tent is ook elke avond een muziekoptreden.

Bekijk het complete Kermisprogramma hier.

Het reglement voor de kermisoptocht vindt u hier.

Datum: 4 – 8 september 2020